Igår var  det ny lektion som bl a tog upp detta med att bygga program. Jag har fått en bra inblick i det men det som slog mig mest var att det som rekommenderades är i princip samma sätt som jag gjorde när pappa och jag skrev låtar.

I detta inlägget kommer det att bjudas på en massa skratt, jag har ännu inte själv hunnit titta på  filmerna (ska redigera dem snart) så jag har ingen aning om hur vida ni kommer att trilla av stolen eller inte. Och jag kan lätt säga att jag är nog inte den lättaste för en instruktör, men inte heller den lättaste att ha som förare. Känner mig som en bimbo ibland…

OM allt funkar som det ska med youtube så kommer det vara musik med i alla filmsnuttar. Detta för att göra läxa ”Träna till musik”.

Buga – Igår kunde han det inte alls, fick hjälpa honom massor för att han skulle fatta att han inte skulle lägga sig ner. Men vi fick några jackpot och så även idag, men han lägger sig hellre, men det är inte så konstigt då jag lärde honom ligg med denna metoden…

Backa runt – Mitt största problem här är: Vad ska jag ha för kommando? Men även detta är ett trix vi har fuskat på lite innan.

Kort kedja FS – Vi skulle göra en kort kedja på 2-3 moment och utan godis… Men då han inte kan några trix än utan hjälper så blir det svårt för mig att göra detta till fullo. För jag vill helst att varje del ska sitta innan jag sätter ihop det…
Men vi gör detta för att det blir lite roligare så.

Kort kedja HtM – Även här har jag godis, då han bara kan en position, men han sätter sig, så jag vill kunna vara snabb att belöna honom där och de andra positionerna är han/vi inte tillräckligt duktiga i än.

Ingång + stadga i positionerna – Vi kämpar med dessa verkligen, men då Erox är van att sitta i halter och jag är inte van vid att ha han på höger sida och vi är ovana + storleksproblem så går det inte så fort framåt.

Positioner – Försökte mig på att göra lite vändningar mm i högerhantering, gick inte så bra. Och bara för att stärka mig själv gjorde vi samma sak i FF.